Bart Krijnen

Wie ben ik?

Hey! Mijn naam is Bart Krijnen, ik ben 17 jaar oud en ik kom uit het Brabantse Geffen. Ik ben dit jaar begonnen aan mijn tweede jaar van SPECO Sportcommunicatie, waar ik het erg naar mijn zin heb. Ik ben al vanaf mijn jeugd bezig met het sporten, en in het bijzonder met voetbal. Ik voetbal dan ook al erg lang bij de plaatselijke voetbalclub. Verder vind ik het erg leuk om naar allerlei andere verschillende sporten te kijken, zoals Formule 1 of wielrennen. Ik kijk er erg naar uit om samen met de rest van de groep dit halfjaar aan de slag te gaan als vormgever bij BURO SPECO!

Wat is jouw favoriete sportmoment?

Mijn favoriete sportmoment is de legendarische 4-3 overwinning van PSV op Feyenoord in 2014. In die wedstrijd kwam Feyenoord tot twee keer toe op een voorsprong, waarna Luuk de Jong met een hattrick de wedstrijd helemaal omdraaide. In de laatste paar minuten dacht Feyenoord toch nog tot een gelijkspel te komen, maar na een snelle counter besliste Memphis Depay in de extra tijd de wedstrijd, waarna het stadion helemaal losging. Elke keer als ik een samenvatting zie van deze wedstrijd, krijg ik weer kippenvel bij de laatste paar minuten.